lauantai 2. toukokuuta 2015

Aapisen sivu

Lähetin etäopiskelukurssin viimeisen tehtäväsarjan työt torstaina ja olen tyytyväinen siihen, että nyt on yksi asia vähemmän ajateltavana. Onhan kurssista toki ollut paljon hyötyäkin, enkä missään nimessä kadu siihen osallistumista.

Tässä yksi tehtävistä, jossa oli tarkoitus tehdä sivu aapiseen. Valitsin kirjaimeksi o:n, koska miettiessäni mitä haluaisin piirtää, tuli ensimmäisenä mieleen opossumi. Saattaisin huolestua tästä, ellen jo olisi tottunut outoon ajatusmaailmaani. Jokatapauksessa tässä oli tärkeää kuvan ja tekstin yhteensopivuus ja sommittelu kuva-alalle. Pyysin siskoani täydentämään tekstiä kiireestä johtuen, jotta itse voisin keskittyä piirtämiseen - eli siis vähän huijasin, mutta älkää nyt kivittäkö minua kuitenkaan siitä. 

En yleensä piirrä kovin yksinkertaisia ja pelkistettyjä kuvia, mutta mielestäni tässä sellainen tekniikka sopii tyyliin. Koitin siis parhaani mukaan jättää kaikki ylimääräiset hienosäädöt ja viimeistelyt tekemättä ja jättää piirtojäljen kevyeksi. Työ tuli nopeasti valmiiksi ja jos tämän sivun perusteella ei o-kirjainta opi, niin onpa oikeasti outoa oppimattomuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti