maanantai 16. maaliskuuta 2015

Taide on extreme-laji

Nyt on ollut sen verran kiirettä, että ehdin päivittämään blogiani vasta nyt. Jälleen kerran jätin etäopiskelutehtävät viime tippaan ja nyt saan tehdä niitä melkein yötä päivää. Positiivista tässä on se, että tämänhetkinen aikataulu ja stressitaso ovat lähestulkoon taidekoulujen valintakurssien luokkaa. Saan siis sitä kautta hyvää harjoitusta.

Tämä on yksi tehtävistä, jossa tarkoituksena oli maalata vaalea asetelma. Valon, varjon, muodon ja sommittelun onnistuminen ovat keskeisiä arviointikriteerejä. Käytin maalaamiseen akryyli- ja vesivärejä, vaikka vesiliukoisten värien käyttöä koko sydämmestäni vihaankin. Tai en nyt sentään, mutta se vaan on minulle vielä niin vaikeaa. Tämä kuva onnistui kuitenkin mielestäni hyvin, vaikka maskinesteen käyttö onkin tavallaan vähän huijaamista. Vesiväri ei tartu maskinesteeseen ja sitä käytetään säilyttämään vaaleimmat alueet kuvassa.

Sanon vielä ennen kuin joku kysyy, että ylioppilaslakkini on edelleen täysin puhdas, vaikka roiskinkin maalia hyvin lähelle sitä - tykkään elää vaarallisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti