sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Vesivärisuttaus jatkuu

 Olen positiivisesti yllättynyt siitä miten kolmas vesiväriharjoitus onnistui, sillä piirustus- ja maalausaiheista ihminen on minulle selkeästi vaikein.  Näkyvin virhe on vasemmassa kädessä ja olkapäässä, mutta muuten iho näyttää kohtalaisen luonnolliselta ja mittasuhteetkin ovat yllättävän uskottavat. Käytin ohentamatonta valkoista akryyliväriä vaahdon maalaamisessa ja muutenkin näissä harjoituksissa käytän toisinaan peitevärejä ja akryylivärejä varsinaisten vesivärien rinnalla.  Tunnen itseni melko kieroutuneeksi, koska näin hämähäkkikammoisena lisäsin hämähäkin tähän harjoitukseen.
 Neljännessä harjoituksessa oli tarkoitus maalata vain pyyhe, mutta minusta se näytti kovin pussimaiselta ja siltä, että siellä pitää olla kenguru sisällä. Ehkä on tullut oleskeltua tärpätin hajussa vähän liikaa tai jotain.


Viidennessä harjoituksessa yllättävä asia on, että siinä ei ole mitään yllättävää - hähähä hä. Olen ainoastaan tehnyt taustan vähän tarkemmin kuin harjoituskirja ohjeisti. Mittasuhteissa on korjattavaa mutta muuten hyvä.

6 kommenttia:

  1. Ylimmässä nenä on liian iso. Muuten tosi hyviä nämä kaikki! Oot tosi taitava, jatka samaan malliin.

    VastaaPoista
  2. Hitsi, nyt täytyy sanoa että sulla on vesivärit hallussa! Pakko oli liittyä lukijaksi niin saa jatkossakin katella näin taidokkaita töitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva jos oot sitä mieltä! :) Onhan noissa teknisesti vielä paljon virheitä, mutta ihan tyytyväinen olen niihin kuitenkin :)

      Poista