sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Harjoittelua

Tämä on yksi etäopiskelutehtävä, jossa tarkoituksena oli piirtää lyijykynällä A3 arkille vähintään kolmesta esineestä koostuva asetelma. Tarkennuksena oli vielä, että esineistä yhden tuli olla pehmeä, yhden kova ja yhden kiiltävä.

Jos tämä tehtävä tulisi vastaan valintakurssilla, olisi tekoaika suunnilleen neljästä viiteen tuntia. Yritin siis harjoitella myös ajankäyttöä tässä ja tuollainen siitä sitten siinä ajassa tuli. Olen edelleen tolkuttoman hidas piirtäjä, mutta kehitystä on kuitenkin tapahtunut. 

Piirtojälki on karkea ja näen tässä kuvassa lukuisia korjausta vaativia kohtia. Varsinkin varjostuksessa on ongelmia. Kritiikkiä ja vinkkejä otan enemmän kuin mielelläni vastaan myös sellaisilta ihmisiltä, jotka eivät osaa itse piirtää tikku-ukkoa kummempaa. Kommentin perään voi myös kirjoittaa vaikka "älä julkaise tätä", jos siltä tuntuu, niin jätän sen pois blogista.

4 kommenttia:

  1. Ihan hyvä piirros, mutta varsinkin taustalla oleva kasvi ei näytä aidolta. Kuvaan voisi myös lisätä kontrastia. Taitava olet kuitenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitänee harjoitella kasvien piirtämistä enemmän ja kontrasti on tosiaan pielessä. Iso kiitos vinkeistä! :)

      Poista
  2. Toi kellon hihna on jotenkin häiritsevä. En osaa neuvoa siitä sen enempää koska en osaa piirtää itse yhtään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olet oikeassa, se on vähän luonnottoman näköinen. Riittää ihan hyvin, että sait mut kiinnittämään huomion tohon kohtaan, niin yritän itse korjata virheeni. Ei siis haittaa, vaikka et osaisi piirtää :D

      Poista