maanantai 11. syyskuuta 2017

Kurkistus luonnoskirjaan







5 kommenttia:

  1. Tunnistin kaksi ensimmäistä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että tunnistit! Olen siis tehnyt jotain oikein :D

      Poista
  2. Wau olet muotokuva piirtäjä, bongasin blogisi jonkun blogista ja tulin katsomaan piirustuksiasi, tulin sen takia kun tyttäreni 25v. on myös muotokuva piirtäjä, ihan upeita piirustuksia hänkin tekee hiilikynällä, ja myös ruiskumaali kynällä, täytyypä näyttää hänelle kuvasi, mutta nyt ei näytä pääsevän lukijaksi, kun googlessa on jokin vika, jospa osais tänne tulla toistekkin. Tuo on mahtava lahja mikä sinullakin on.

    VastaaPoista
  3. Miten muistelin että laitoin kommentin tänne ja liityin lukijaksikin, mutta ei kumpaakaan näy täällä, no kommentoin uudestaan, eli olet lahjakas piirtäjä, tunnistin henkilöt piirustuksistasi, kerroin myös että tyttäreni on myös muotokuva piirtäjä, ja ajattelinkin näyttää kuvasi hänelle, mahtava lahja on tuo piirustus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu anteeksi en ole pitkään aikaan käynyt tarkistamassa blogiani niin siksi kommenttisi julkaiseminen kesti näin pitkään, pahoittelut. Kiva että tunnistit henkilöt ja pidit kuvistani :) Tsemppiä tyttärellesi tämän harrastuksen parissa! Ja olet tervetullut seuraamaan blogiani jatkossakin :)

      Poista